„Salvează de la îngheț un refugiat”. Se strâng pături pentru migranții din Timișoara

paturi refugiati
promovare online Timisoara Casa Auto

În condițiile în care temperaturile sunt tot mai scăzute, la Timișoara a fost lansată o campanie de strângere de pături și saci de dormit intitulată „Salvează de la îngheț un refugiat!”. Acestea vor fi donate migranților care dorm pe stradă.

Mobilizare în rândul comunității din Timișoara cu scopul de a veni în sprijinul migranților care sunt nevoiți să doarmă pe stradă. Radioul creștin Vocea Evangheliei Timișoara a lansat o nouă campanie intitulată „Salvează de la îngheț un refugiat!”.

Astfel, este nevoie de 500 de pături sau saci de dormit, care vor fi donate refugiaților, pentru a nu îngheța de frig în nopțile cu temperaturi scăzute.

promovare banner maxagro

Am lansat un nou proiect: “Salvează de la îngheț un refugiat!”. Frigul s-a instalat și mulți refugiați vor ajunge pe stradă în următoarea perioadă. Pentru a-i ajuta să treacă cu bine de iarnă, vrem să oferim fiecăruia câte un sac de dormit sau o pătură. Avem nevoie de 500 de pături sau saci de dormit”, a informat Radio Vocea Evangheliei Timișoara.

Persoanele care doresc să se implice în campanie sunt așteptate să lase păturile și sacii de dormit la bisericile din Timișoara din care fac parte, până duminică, 14 noiembrie, de unde vor fi preluate de voluntari pentru a fi donate refugiaților.

publicitate tmc 640