Salvat din ştreang de jandarmi

De supărare că s-a certat cu nevasta, un bărbat de 44 de ani a vrut să își incendieze apartamentul și să-și pună capăt zilelor. Bărbatul se afla într-un scaun și avea șteangul la gât. Era hotărât să se sinucidă, dacă jandarmii nu ar fi intervenit la timp.

Salvarea bărbatului nervos a fost un apel la numărul unic de urgență 112.       Imediat apoi, un jandarm şi un poliţist, ce se aflau în misiune pe strada Victoriei din localitatea Oraviţa, s-au prezentat la casa bărbatului.

Aceștia au fost șocați când au văzut că bărbatul, de 44 de ani, se afla în propriul apartament, pe un scaun, legat într-un ştreang și amemâninţa că se spânzură. Oamenii legii au intervenit cu rapiditate reuşind să convingă bărbatul să facă vreun gest necugetat, gest la care acesta cu greu a fost convins să  renunţe.

„Persoana în cauză care se pare că se certase cu soţia pe fondul unor divergenţe mai vechi, a fost preluată de către un echipaj medical de urgenţă, care i-a acordat îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost transportată la spitalul de psihiatrie din municipiul Reşiţa”, a spus Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al jandarmilor cărășeni.

Jandarmii au reșit cu greu să îl convingă pe bărbat să renunțe la gestul sinucigaș”, Marius Săndulescu, purtător de cuvânt IJJ Caraș-Severin