Salvamontiștii de pe Muntele Mic au fost cei mai solicitați din țară, la final de săptămână

salvamont caras severin pe muntele mic
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Echipele Salvamont din țară au avut un weekend plin. În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit peste 80 de apeluri, cele mai multe fiind pentru Salvamont Caraș-Severin – formațiunea Muntele Mic.

Salvamont România anunță că în ultimele 24 de ore au avut loc mai multe accidente în zonele montate, echipele de salvatori fiind solicitate să intervină de urgență pentru acordarea primului ajutor.

La Dispeceratul Național Salvamont s-au înregistrat, așadar, 84 de apeluri. Cele mai multe dintre ele, 11 la număr, pentru Salvamont Caraș-Severin – Muntele Mic. Apoi, 9 apeluri pentru Salvamont Brașov. S-au mai înregistrat 8 apeluri pentru Salvamont Harghita, 7 apeluri pentru Salvamont Voineasa, 7 apeluri pentru Salvamont Neamț, 6 apeluri pentru Salvamont Maramureș, câte 4 apeluri pentru Salvamon Bacău și Lupeni, câte 3 pentru Salvamont Predeal, Prahova, Cluj, Gorj, Suceava, 2 pentru Salvamon Mureș, și câte un apel pentru Salvamont Sinaia, Salvamont Brașov, Salvamont Sibiu, Salvamont Alba, Salvamont Hunedoara, Salvamont Satu Mare, Salvamont Hunedoara, Salvamont Caraș Severin – Herculane, Salvamont Bistrița Năsăud, și Salvamont Sibiu.

În cazul acestor intervenții au fost salvate 86 de persoane. Dintre acestea, 33 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.

promovare banner maxagro

CITEȘTE ȘI: Adolescent accidentat la schi pe Muntele Mic

Potrivit șefului Salvamont Caraș-Severin, Cornel Galescu, duminică au avut loc pe Muntele Mic 12 accidente, în cea mai mare parte fiind vorba despre fracturi, entorse, luxații și contuzii. Dintre cei accidentați, patru au fost preluați de Serviciul de Ambulanță.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/