Fuziunea Salvamont cu Direcția de Drumuri Caraș-Severin, o necesitate

salvamont caras severin
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Comasarea reprezintă soluția optimă pentru ca cele două să-și poată continua activitatea în mod eficient.

Conform raportului de specialitate care a stat la baza acestei decizii, măsura a fost necesară pentru asigurarea continuității Direcției de Drumuri Județene ca serviciu public cu personalitate juridică. Astfel s-a decis comasarea cu Serviciul Salvamont întrucât acesta nu dispunea de compartiment juridic, financiar sau de resurse umane și nici de personal specializat care să asigure desfășurarea acestor activități necesare pentru funcționarea unui serviciu public de sine stătător.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Asta înseamnă că personalul și patrimoniul Salvamont vor fi preluate de Direcția de Drumuri Județene. Concret, vor fi preluate 13 posturi, dintre care zece de salvatori montani și se va revoca dreptul de administrare al Salvamont asupra a două imobile. Este vorba despre un imobil situat în Reșița, pe Str. 24 ianuarie, nr. 1, respectiv cabana Salvamont de la Prigor. În condițiile comasării, va fi foarte importantă colaborarea între cele două părți. Aceasta a fost apreciată pozitiv de către Cornel Galescu, șeful Salvamont Caraș-Severin, în opinia căruia interacțiunea de până acum cu Direcția de Drumuri Județene a fost una dintre cele mai bune. Despre Salvamont Caraș-Severin trebuie precizat s-a reușit acreditarea acestui serviciu și, în prezent, ocupă unul dintre primele locuri la nivel național.
Foto: Salvamont Caraș-Severin

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/