13 milioane de lei sunt puși la bătaie pentru anveloparea a două blocuri din Reșița

anvelopare

Primăria Reșița reabilitează termic alte două clădiri rezidențiale din oraș, pe bani europeni. Momentan, caută constructor pentru ele.

Renovarea energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale din Reșița rămâne o prioritate pentru municipalitate. Mai multe blocuri vor fi reabilitate termic cu fonduri europene, obținute prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Primăria Reșița a scos ieri la licitație execuția lucrărilor de renovare și eficientizare energetică a două blocuri de pe Aleea Țarcului Nr. 1, cu scările A,B,C, respectiv Aleea Trei Ape Nr. 2, cu scările 1, 2, 3.

Potrivit anunțului lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, valoarea estimată a contractului de lucrări este de 13.106.834 de lei. Printre lucrările propuse pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor se numără: izolarea termică a fațadei – parte vitrată, înlocuirea tâmplăriei exterioare existente, inclusiv a celei aferente accesului în blocul de locuințe, cu tâmplărie termoizolantă pentru îmbunătățirea performanței energetice, izolarea termică a fațadei, a soclului, termo-hidroizolarea acoperișului tip terasă, izolarea termică a planșeului peste subsol, izolarea termică a zonei de acces în casa scării, reabilitarea instalației de iluminat, și instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile etc.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare din partea constructorilor interesați de această lucrare este 30 iulie.

FOTO: ARHIVĂ

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/