Salcâmi globulari, în tot Caransebeşul!

explo 1000x200

Modernizarea și dezvoltarea municipiului Caransebeș din punct de vedere edilitar reprezintă o prioritate pentru conducerea administrativă a urbei de pe Timiș și Sebeș.

După ce anul trecut în toamnă angajații sectorului de Spații Verzi au plantat peste 200 de puieți de salcâmi globulari pe Strada Ardealului, în cartierul Pipirig, în aceste zile continuă acțiunea pe aceeași stradă ce leagă centrul civic de Pipirig, cel mai mare cartier al Caransebeșului. Este amenajat astfel spațiul verde dintre carosabil și trotuarele pavate cu pomi ornamentali pe o distanță de peste 500 de metri.


salcami globulari caransebessalcami caransebes1

Potrivit șefului SPIR (Serviciul Public de Amenajare a Domeniului Public și Privat), Ion Gheorghe Ștefan, vor fi plantați 60 de salcâmi globulari pe ambele părți de drum. „Se amenajează tronsonul cuprins între albia Potocului și intersecția străzilor Ardealului cu Tudor Vladimirescu, astfel încât să fie o vegetație uniformă din punct de vedere esthetic, pentru a crea acel tablou de bulevard îngrijit. Această investiție face parte dintr-un întreg reabilitat și modernizat la nivelul municipiului Caransebeș”, a explicat Ion Gheorghe Ștefan.