Sala Polivalentă își deschide porțile pentru grație și eleganță

Cea de-a cincea ediție a Cupei Magnum la dans sportiv va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, la Sala Polivalentă din Reșița. Peste 400 de dansatori din întreaga țară vor putea fi văzuți cu începere de la ora 9.

Antrenorul Ovidiu Tomescu, de la clubul de dans sportiv Magnum Team Reșița, și-a făcut temele și în acest an și iată că reșițenii se pot bucura din nou de o competiție plină de grație și eleganță. Se vor afla pe parchet peste 400 de dansatori din Timișoara, Oradea, Arad, Râmnicu Vâlcea, Salonta, Lugoj, Cugir, Sebeș, Pitești, Craiova, Teiuș, Alba Iulia și Reșița. Peste 30 de oficiali vor superviza această întrecere națională, printre ei aflându-se și Ovidiu Tomescu, singurul arbitru de dans sportiv din Reșița.

„Așteptăm reșițenii alături de noi, să ne bucurăm împreună de un regal de dans sportiv de înaltă ținută. Competiția începe la ora 9, cu probele adresate copiilor. Deschiderea oficială are loc la ora 18.00. Biletul de intrare costă 15 lei, excepție făcând copiii cu vârsta până la zece ani, pentru care intrarea este liberă. Cine achiziționează tichetul de intrare, poate intra și ieși de câte ori dorește din Sala Polivalentă, pe parcursul competiției. Concursul este organizat de Magnum Team Reșița, cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin, al Primăriei municipiului Reșița și al unor sponsori”, ne-a spus Ovidiu Tomescu.

Foto: arhivă personală Ovidiu Tomescu