Banatul Caransebeș a învins campioana en titre și a pornit cu dreptul în turneul de pe teren propriu

Banatul Caransebeș a reușit o victorie frumoasă în fața propriilor spectatori împotriva echipei campioane de anul trecut SCMU Craiova. Meciul încheiat cu scorul de 3-2 a deschis ediția a doua a Cupei Banatului Montan la volei masculin, ce se desfășoară în Sala Polivalentă „Victoria” din Caransebeș. În al doilea meci, CS ”U” Cluj a învins echipa Universitatea Timișoara cu scorul de 3-0.

În urma declarațiilor la cald, universalul bănățean Alexander Kullo ne-a precizat că a rămas impresionat de echipa Craiovei, care are o apărare forte bună, în special de libero-ul Mihai Mărieș, însă mobilizarea echipei sale Banatul Caransebeș a fost foarte bună pe final de meci, lucru ce a făcut până la final diferența. Coordonatorul Mauri Kurppa ne-a declarat că este încă la început de drum în echipă și are nevoie de timp pentru a reuși o omogenizare cât mai bună, însă pas cu pas și cu multă muncă acomodarea va veni de la sine, pentru că echipa emană o energie pozitivă.

Tânărul Bogdan Nan ne-a menționat că se aștepta ca meciul să fie foarte greu, dar Bantul a fost unit în teren și asta a contat în momentele decisive. Nan a fost susținut de familie și prieteni care au venit de la Oradea să-l  vadă la joc.

Astăzi, meciurile vor începe la ora 16.00 cu partida dintre SCMU Craiova și CS ”U” Cluj după care de la ora 18.00 Banatul Caransebeș va întâlni VCM LPS Piatra Neamț și la finalul zilei, ora 20.00 Universitatea Timișoara va juca cu CS ”U” Cluj II.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157674479077016″]