Sala Olimpia mai are de așteptat pentru reabilitare

Sala Olimpia are demarată din 23 iunie o procedură de achiziție publică pentru reabilitarea acoperișului și fațadei clădirii. Conform primarului Nicolae Robu, lucrările vor începe abia anul viitor.

Sala Polivalentă „Constantin Jude” sau Sala Olimpia, cum este cunoscută, așteaptă investitori pentru planul de proiectare în ceea ce privește acoperișul și fațada clădirii. Valoarea contractului va fi de peste 240 de milioane de lei, iar pentru faza de proiectare și elaborarea documentelor necesare s-a stabilit un termen de 60 de zile de punere în practică: 30 de zile pentru expertiza tehnică și audit energetic într-o primă etapă și 30 de zile pentru autorizarea obiectivului de execuție, proiect tehnic cu DALI și completarea caietului de sarcini pentru licitație. Ofertele pentru acest obiectiv de investiții pot fi depuse până pe 4 august.

„La anul vor începe lucrările, anul acesta nu se pune problema să fie afectate activitățile sportive. Vedeți ce vremuri trăim și știți cum e cu activitatea sportivă: perturbată și ea”, a spus Nicolae Robu.

leader board 728 x 90 px