Sală de sport ridicată de la zero pentru elevii unei școli din Timișoara. A fost semnat contractul de finanțare

A fost semnat contractul de finanțare nerambursabilă pentru sala de sport ce urmează să fie amenajată la Școala Generală nr. 25 din Timișoara. O mie de elevi vor beneficia de noul spațiu ce urmează să aibă 1.500 de mp. 

Valoarea lucrărilor la noua sală de sport se ridică la 9 milioane de lei, din care 85% reprezintă fonduri nerambursabile, 13% – bani de la bugetul național și 2% – bani din bugetul local. Fondurile nerambursabile provin din Programul Operațional Regional 2014-2020, pe axa infrastructurii educaționale. Contractul de finanțare a fost semnat de Ministerul Dezvoltării, ADR Vest și Primăria Timișoara.

Sala ar trebui să fie gata în 22 de luni de la începerea lucrărilor. O mie de elevi se vor bucura de noua sală de sport de 1.500 mp. Autoritățile locale spun că obiectivul general al proiectului este de creştere a gradului de participare la învăţământul obligatoriu şi de reducere a abandonului şcolar în Timişoara, prin reabilitarea, modernizarea şi dotarea infrastructurii educaţionale.


upt 1000x100