Șah-mat! Felix Borcean îl pune pe liber pe președintele PNL Caransebeș!

Consilierii locali din Caransebeș au decis cu majoritate de voturi, 9 PSD + 2 PNL (Ion Pop și Toma Tămășilă), schimbarea organigramei Primăriei Caransebeș la propunerea primarului Felix Borcean. Marea schimbare face referire la desființarea postului de administrator, sau city manager, astfel că Andrei Ungur, preşedintele PNL Caransebeş, rămâne fără post! 


Andrei Ungur a devenit președintele interimar al Organizației PNL Caransebeș după ce Felix Borcean a fost înlocuit din funcție în urma dizolvării Biroului Permanent Local. La momentul alegerii lui Ungur, mesajul conducerii PNL Caraș-Severin a fost unul foarte clar prin vocea președintelui Marcel Vela, care i-a transmis lui Borcean să se ocupe de administrație. Să fie oare schimbarea de azi moneda cu care-i răspunde Borcean lui Vela, victimă colaterală căzând Andrei Ungur?, se întreabă gurile rele.

Menționăm că în urmă cu aproape două luni, după schimbarea lui Borcean de la cârma Biroului Local, acesta a declarat public că are o relație foarte bună atât cu viceprimarul Marius Isac, cât și cu city managerul Andrei Ungur.

„Felix Borcean este în continuare membru PNL, dar, prin ceea ce s-a întâmplat astăzi în Consiliul Local, majoritatea s-a schimbat! Or, la ultimele alegeri, cetățenii municipiului Caransebeș au votat PNL, atât primarul, cât și Consiliul Local! De astăzi se pare că vom fi conduși de PSD, și ca și primar, și ca și Consiliu Local. În ceea ce mă privește, sunt oarecum afectat de modul în care a făcut-o și era frumos ca, cel puțin astăzi de dimineață, când s-a gândit la acest proiect de desființare a postului de administrator public, să-mi spună, dar lucrurile au fost negociate cu PSD și Pro România”, a declarat Andrei Ungur.

Președintele PNL Caransebeș Andrei Ungur a menționat că față de cei doi consilieri locali care nu au respectat decizia politică a PNL, votând pentru desființarea postului de administrator public, se va discuta mâine seară, la ședința extinsă a Biroului Local al PNL Caransebeş. „Şi vom lua deciziile care se impun“, spune Ungur.