Să-ți fie rușine, Silviu Hurduzeu! Să știe toți caransebeșenii!

Liberalul Felix Borcean a împiedicat campania de denigrare a președintelui Consiliului Județean, social-democratul Silviu Hurduzeu, dar și i-a pus în cap pe liderii liberali din Caraș-Severin!

Paharul s-a umplut în PNL Caransebeș după ce primarul Felix Borcean a refuzat să aprobe montarea unor bannere în municipiu prin care liberalii intenționau să le mulțumească gugulanilor pentru cum au votat la europarlamentare. Edilul-șef și-a motivat gestul și, în plus, a dezvăluit cum a împiedicat campania de denigrare a pesedistului Silviu Hurduzeu plănuită de șefii liberali. Eu nu am fost de acord nici cu bannerele cu Silviu Hurduzeu. Atunci a fost prima mea ceartă cu Marcel Vela! N-am fost de acord nici cu bannerele pentru referendum și nu voi fi de acord cu niciun tip de bannere în afara celor care sunt legale și sunt în precampanie. Să punem bannere ca să ne lăudăm că am câștigat cu 36% în Caransebeș?! Nu mi se pare în regulă să apărem cu Cupa Campionilor pe banner și cu trei persoane versus una care se uită mândră la cele trei persoane. Și dacă ar fi fost pus fără acordul meu, eu nu aș fi fost de acord să apar pe vreun banner. Era o chestie din perioada propagandei comuniste. Erau Ovidiu Chimigeriu, Marius Isac și Andrei Ungur într-o parte și în cealaltă parte campionul suprem (n.r. – Marcel Vela). Trebuia să o pună și pe Luminița de la Piață, că și ea poate are o contribuție importantă!”, a afirmat Felix Borcean.

Edilul-șef al Caransebeșului a explicat totodată că cererea pentru montarea bannerelor de mulțumire ale PNL nu putea fi aprobată atât timp cât nu a fost completă. În sensul că nu conținea datele tehnice obligatorii. Mult mai interesant este însă altceva. Bannerele cu Hurduzeu! „Asta a fost prima ceartă pe care am avut-o cu Marcel Vela în 2016. Eram la ziua lui Chimigeriu. Atunci a fost alocarea bugetară în care Caransebeșul primise cea mai mare sumă de la Consiliul Județean, dar era pentru spital, strict pentru spital. Atunci, Marcel Vela mi-a spus: «pune bannere prin oraș că Silviu Hurduzeu a dat la Bucoșnița, a dat la Marga…». Eu am făcut o ironie cu spitalele din Bucoșnița și Marga și cred că era suficient. Dar să pui bannere că Silviu Hurduzeu nu a dat bani la Caransebeș, când noi am primit cea mai mare sumă dintre toate UAT-urile?!”, a dezvăluit Borcean. Acesta a mai spus că strategia respectivă i-a aparținut lui Marcel Vela, doar în momentul de față mișcările liberalilor fiind gândite de Horia Irimia. „Horia Irimia probabil că avea și el implicarea lui, că am văzut că are multe. Un fel de Hrebenciuc în perioada Năstase!”, a punctat primarul Borcean.