„Să dăm dovadă de recunoștință pentru toți cei care au contribuit la formarea României”

deputat ,marius damian

Deputatul Marius Damian transmite un mesaj emoționant de Ziua Națională pentru românii de pretutindeni. 

„Dragi români, atât din țară cât și de peste hotare, de Ziua Națională doresc să adresez un călduros la mulți ani tuturor românilor!

Așa cum în 1918 românii au simțit bucurie, emoție și nu în ultimul rând mândria de a fi român, odată cu înfăptuirea Marii Uniri, astăzi mi-aș dori ca românii să resimtă această bucurie obținută prin truda celor care ne-au vrut uniți și au luptat neîncetat pentru acest lucru!

În această zi îmi doresc să dăm dovadă de recunoștință pentru toți cei care au contribuit la formarea României, dar și de responsabilitate, fiindcă doar prin munca noastră putem face ca România să fie țara pe care orice român și-o dorește! Mi-aș mai dori ca românii să nu mai fie nevoiți să caute speranță în alte țări ale Europei și nu numai, ci să găsească speranță și bucurie în propria lor țară, și acest lucru se poate realiza numai prin efort comun, și mai ales prin politici publice realizate de cei care îi reprezintă pe români în organele de conducere ale țării.

Cetățenii români merită să se poată bucura de tot ceea ce România are de oferit, iar noi, în calitate de parlamentari, să facem orice ne stă în putință pentru a contribui la dezvoltarea țării noastre, întrucât ziua de 1 decembrie a venit nu doar cu bucurie, emoție și respect, ci și cu multă responsabilitate, efort, sacrificiu și solidaritate.

Încă o dată, LA MULȚI ANI România, LA MULȚI ANI români!”