Peste 150 de elevi nu au venit la examen!

Din cei 1043 elevi înscriși la proba de astăzi, au absentat un număr de 162 candidați. Se pare că aceștia, deși au depus cererile de înscriere la această sesiune, au decis că nu sunt pregătiți să aibă de-a face din nou cu examenul.

Cu tot cu meditațiile gratuite, la care nu s-au prezentat foarte mulți elevi, și cu cele din privat, peste 150 de elevi au spus pas la această sesiune din toamnă, deși la momentul înscrierilor s-au simțit pregătiți să revină pe băncile de examen.

Din cei 881 de elevi participanți la proba de astăzi, au existat trei cazuri în care candidații au încercat să fraudeze examenul. S-a întâmplat în aceeași locație ca și la proba de Limba și Literatura Română, la Centrul de Examinare Grup Școlar Forestier din Caransebeș. Motivele pentru care cei trei au fost eliminați din sălile de examene au fost diferite: un candidat a fost surprins cu telefonul mobil, un altul avea asupra lui o cărticică ce conținea formule matematice, iar cel de-al treilea a luat ciorna unui candidat din sală.

Pentru proba de ieri, la Limba și Literatura Maternă, nu au existat eliminări din timpul probelor, însă un număr de trei elevi nu s-a mai prezentat la examen.