UPDATE. S-au răsturnat cu o Toyota sport după un „raliu” pe DN 58

Doi tineri au fost răniţi în urmă cu doar câteva momente pe DN 58, la intrare în comuna Brebu, după ce mașina care gonea cu viteză s-a răsturnat în afara părții carosabile. Martorii oculari susțin că autoturismul Toyota sport rula cu viteză foarte mare, fiind angajată în mai multe depășiri periculoase. Cu câteva sute de metri înainte de intrarea în comună, tânărul de la volan a pierdut controlul autoturismului, astfel că acesta s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp. Atât conducătorul auto, cât și pasagerul din dreapta au fost răniți, la fața locului fiind solicitată intervenția ambulanței. Unul dintre cei doi tineri părea într-o stare mai gravă și asta pentru că a fost prins sub autoturism.

Ora 16.30

Polițiștii cărășeni confirmă că mașina gonea cu viteză pe Drumul Național 58, acesta fiind motivul pentru care șoferul nu a mai putut controla autoturismul într-o curbă.

„Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Reșița, a condus un autoturism pe D.N.58, dinspre Reșița spre Caransebeș. În afara localității Brebu, la km 23+700 m, acesta nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la stânga, a părăsit carosabilul pe sensul său de mers și s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerului pe locul din dreapta-față, ambii fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale”, anunță Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Șoferul nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan, dar va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.