S-au pus în vânzare biletele la Gărâna Jazz 2024

festival jazz Garana
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Pe scena din Poiana Lupului, vor răsuna și în această vară acordurile muzicii jazz. Până pe 14 martie, abonamentele pot fi achiziționate la prețul de 400 de lei.

Ulterior acestei date, prețul abonamentelor va crește la 520 de lei. Pot fi achiziționate online de pe bilete.ro sau din magazinele Inmedio & RELAY, Telekom, Vodafone sau oficiile Poștei Române. Ediția de anul acesta, a 28-a, va avea loc în perioada 11-14 iulie, 2024, iar concertele se vor desfășura atât pe scena mare din Poiana Lupului din Gărâna, cât și în Biserica Catolică din Văliug.

Devenit unul dintre cele mai importante festivaluri de profil în aer liber din Europa Centrală și de Est, Garâna Jazz aduce împreună în fiecare an mii de pasionați de jazz și muzicieni de elită, la nivel mondial. La fiecare ediție, 20-25 de concerte au loc în total în cele două locații ale festivalului.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Lista participanților la ediția de anul acesta va fi anunțată în curând pe site-ul festivalului. Tot acolo vor fi publicate detalii legate de organizare, transport, cazare sau camping și despre ce trebuie să pregătească fiecare participant.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/