S-au deschis porțile distracției! Complex Atlantic Reșița strigă prezența

După ce ploile și vremea urâtă au dat peste cap toate planurile de vacanță, a venit timpul ca vara să răspundă în sfârșit „prezent”.

Unul dintre cele mai îndrăgite locuri din Reșița și-a deschis porțile pentru distracție și relaxare totală. Complex Atlantic Reșița, oaza de frumusețe și liniște după care mulți au tânjit luni de zile și la care nu credeau că vor ajunge prea curând din două motive clare: starea de pandemie și vremea nefavorabilă.

„Pe cât de mult am sperat și planurile pe care le-am conturat pentru acest an indicau că totul va fi perfect. Dar din păcate nu putem prevedea totul. Acum însă văd că lucrurile se îndreaptă încet spre normalitate și putem reveni pe baricade. Sau mai bine spus în micul nostru colț de rai, unde sper că vom uita de probleme si ne vom bucura de liniște și mult soare”, a declarat unul dintre administratorii complexului.

Situată pe strada Primăverii 3-5 din Reşiţa, județul Caraş-Severin, locația pune la dispoziția clienților o gamă variată de activități de agrement, de cazare, servire a mesei și de desfășurare a evenimentelor pentru diferite ocazii. Pentru cei care aleg să-și petreacă timpul în incinta complexului, trebuie să știe că acesta include: un motel, trei restaurante, o piscină, două terenuri de tenis, unul de fotbal dotat cu nocturnă, precum și un lac de agrement (pescuit).

Programul zilnic, la piscină este între orele 8.00 și 20.00, iar intrarea pentru o persoană costă 15 lei. De asemenea, copilașii se pot bucura de bazinul alăturat piscinei, adânc de jumătate de metru, locul perfect pentru siguranța acestora, dar mai ales pentru mult așteptata bălăceală și distracție. Părinții nu trebuie să aibă motive de îngrijorare pentru că orice business care se respectă își respectă la rându-i clienții, drept urmare și intrarea pentru copiii până în vârsta de 6 ani este gratuită.

Așadar, începând de astăzi, Complexul Atlantic, unul dintre cele mai mari complexe de agrement din partea de vest a țării, și-a deschis din nou porțile pentru publicul reșițean și nu numai.

Zâmbește, bucură-te, distrează-te!

Vino la ștrandul Atlantic si bucură-te de ambient, aerul curat și serviciile de calitate ale complexului ce se întinde pe o suprafață de 40.000 mp, poate găzdui până la 400 de invitați pentru evenimente familiale sau corporatiste în cele două saloane ale sale, precum și în aer liber. În cadrul clubului Atlantic pot fi servite meniuri tradiționale, meniuri cu specific italian și băuturi diverse a la carte. De asemenea, se pot organiza evenimente festive, întâlniri de afaceri, traininguri, seminarii pentru angajați, nunți, botezuri, banchete și majorate, evident în această perioadă respectând toate normele de siguranță.

Ștrandul Atlantic, așa cum îl cunosc toți de foarte mulți ani, oferă distracția la pachet pentru toate gusturile, inclusiv pentru pescari.

Dacă nu ați știut, fostul bazin, care odinioară deservea distracției și înotului, acum este folosit ca un lac de agrement cu o suprafață de 4.000 mp, unde se poate pescui. Pentru ca lacul să păstreze frumusețea locului, administratorii complexului au decorat spațiul cu diverse plante și flori care se dezvoltă în mediul acvatic și care prin frumusețea lor atrag toate privirile. Pescuitul se poate practica pe întreaga perioadă a anului, iar taxa este de 20 lei/zi.