S-ar putea să nu fie Andra Pleșa!

untitled design set 970x90 px

Liberalilor nu le prea ies socotelile pentru Primăria Caransebeș la alegerile din această vară, astfel că e foarte posibil să se apeleze la o variantă de ultim moment. 

După ce s-au lepădat de Felix Borcean ca de un măr stricat, liberalii au fost obligați să accepte pentru fotoliul de primar al Caransebeșului candidatura tinerei Andra Pleșa, consilier local în acest mandat. N-a fost anunțată oficial, dar nici nu e nevoie de asta pentru că lui Marcel Vela nu îndrăznește nimeni din partid să-i conteste alegerile. Andra Pleșa e implicată de mai multă vreme în acțiuni care ar putea fi valorificate în scop electoral și e tot mai vizibilă în spațiul public. Consilierul județean Dumitru Rujan a intrat și el în calcule și chiar într-un sondaj, dar câștigătorul pare dinainte cunoscut. Nici măcar viceprimarul Marius Isac nu e cotat cu șanse. Lui chiar i s-ar fi reproșat încă înainte să emită eventuale pretenții că nu a profitat suficient de funcția publică deținută și mai ales că nu l-ar fi atacat mai deloc pe primarul Borcean. 

În sondaj, PNL a măsurat șansele celor trei: Andra Preșa, Marius Isac și Dumitru Rujan. Rezultatele întârzie să fie anunțate. Surse liberale vorbesc despre dezastru, despre șanse minime ca PNL să câștige Primăria Caransebeș. În schimb, chiar și fără PNL în spate, Borcean ar fi aproape sigur de încă un mandat. În aceste condiții, liberalii ar căuta o variantă de ultim moment. Nu întâmplător, Felix Borcean a readus în discuție posibila candidatură a actualui ministru de Interne, orice altă variantă fiind pierzătoare pentru PNL. Mai mult decât atât, Vela, spun aceleași surse, caută și o variantă externă partidului pentru Consiliul Județean, astfel încât să nu fie el obligat să candideze pentru șefia administrației județene. Situația incertă de la Caransebeș a fost confirmată chiar ieri, de Ovidiu Rădoi, una din mâinile drepte ale președintelui PNL Caraș-Severin, Marcel Vela. „PNL a comandat un sondaj de opinie, dar încă nu este finalizat. Probabil, dar nu e categoric că vom merge cu unul din cei trei măsurați în sondaj”, a explicat Rădoi. 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/