S-a tras linie în urma inundațiilor. 15 gospodării reșițene au fost afectate de viiturile lunii august!

În urma inundaţiilor produse în data de 8 august în zona centrală a municipiului Reşiţa au fost afectate 15 gospodării, situate pe strada Butovăţ şi strada Cascadelor, drumuri de acces şi podeţe.

La nivelul Primăriei Municipiului Reşiţa a fost constituită o Comisie de evaluare a pagubelor care a constatat că opt case prezintă degradări sau distrugeri ale pereţilor interiori, ale tavanelor, ale pardoselii şi ale mobilei, iar la șapte imobile au fost distruse ziduri de sprijin şi podeţe de acces.

Situaţia centralizată a pagubelor urmează să fie înaintată Instituţiei Prefectului-judeţul Caraş-Severin, în vederea acordării de ajutoare de urgenţă guvernamentale pentru remedierea problemelor apărute în urma inundaţiilor.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În 28 august, o echipă din cadrul primăriei condusă de Mihai Stepanescu împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Caraş-Severin, ai Apelor Române şi proiectanţi în domeniu au efectuat o deplasare în teren pentru a analiza torenţii de pe raza municipiului Reşiţa, în vederea reactualizării studiului de fezabilitate Amenajare torenţi de pe teritoriul municipiului Reşiţa”.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/