S-a semnat contractul de finanțare pentru cel mai costisitor proiect din Caraș-Severin

Este de departe cel mai costisitor proiect depus de o localitate din Caraș-Severin prin Programul Național de Dezvoltare Locală, însă ceea ce părea imposibil devine treptat realitate. Săptămâna aceasta contractul de finanțare a fost semnat la Ministerul Dezvoltării Regionale.

Primarul Eugen Cismăneanțu aduce vești extrem de bune pentru locuitorii din Bocșa. Singurul proiect depus de oraș prin PNDL și totodată cel mai valoros din Caraș-Severin, fiind vorba de 46,2 milioane de lei, este la un pas de realizare. În această săptămână, edilul cărășean a semnat contractul de finanțare la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru proiectul prin care se vor moderniza aproape 60 de străzi din Bocșa, totalizând peste 20 de kilometri.

„Joi, 25.01.2018, am semnat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene contractul de finanțare pentru proiectul «Modernizare străzi și trotuare în zonele Măgura, Bocșa Montană, Vasiova, Bocșa Română și Neuwerk, L 20 km, în orașul Bocșa». Proiectul se realizează prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) și prevede asfaltarea unui număr de 58 de străzi. Valoare acestui proiect este de 46.228.312,00 lei”, anunță primarul Eugen Cismăneanțu.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

LISTA STRĂZILOR CARE URMEAZĂ SĂ FIE REABILITATE ÎN BOCȘA:

banner maxagro