S-a semnat! „Anghel Saligny” aduce asfalt pe mai multe străzi din orașul de la Dunăre

semnare contract moldova noua

Primarul din Moldova Nouă, Ion Chisăliță, a semnat astăzi la București, în prezența ministrului Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea, contractul de finanțare pentru modernizarea infrastructurii stradale.

Mai multe străzi din orașul de la malul Dunării urmează să fie reabilitate. Conducerea administrației locale a reușit să obțină o finanțare importantă pentru refacerea infrastructurii stradale în Moldova Nouă, Moldova Veche și în cartierul Orașul Nou. Investițiile se vor derula prin Programul Național „Anghel Saligny”.

„Am semnat un proiect foarte important, infrastructura stradală pe «Anghel Saligny», care înseamnă asfaltarea străzilor din Orașul Nou, o parte din Moldova Veche și o parte din Moldova Nouă. Proiectul Tehnic îl avem făcut, este la primărie, mâine (marți – 18 iulie n.r.) îl voi pune pe platformă și sper ca foarte repede să facem licitația pentru execuția și asfaltarea acestor străzi. În total, sunt aproximativ șase kilometri, care rezolvă aceste probleme importante în tot Orașul Nou și în celelalte două localități.”, a declarat pentru expressdebanat.ro, primarul orașului Moldova Nouă.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

semnare contract moldova noua 2

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/