S-a rezolvat! Doina Frunzăverde, la Senat!

Circul de acum două seri din ALDE, legat de listele pentru alegerile parlamentare, a continuat, iar Doina Frunzăverde și-a recâștigat poziția anunțată inițial!

Odată cu intrarea Doinei Frunzăverde în ALDE s-a anunțat și candidatura acesteia pentru Senat. Surse din interiorul partidului au vorbit însă în ultimele zile despre trecerea fostului rector de la „Eftimie Murgu” pe prima poziție a listei pentru Camera Deputaților, poziție ce i-ar maximiza în mod evident șansele de a ajunge în Parlament. În urmă cu două seri, când listele ar fi trebuit oficializate la București, a ieșit un scandal monstruos între liderii ALDE, iar la Caraș-Severin au apărut surprize uriașe. În primul rând pentru că Doina Frunzăverde nu mai apărea niciunde. Nici la Senat, nici la Camera Deputaților. Candidații anunțați luni seară erau Petru Lupșac, la Senat, și Cristiana Anghel, la Camera Deputaților.

Delegația cărășeană a rămas însă la București și, într-un final, lucrurile par să se fi rezolvat pentru Doina Frunzăverde. Va deschide lista ALDE Caraș-Severin pentru Senat!

leader board 728 x 90 px

CITEȘTE ȘI:

Scandal în ALDE! Doina Frunzăverde, scoasă de pe lista pentru alegerile parlamentare!