S-a lăsat liniștea peste sediul PSD Timiș, după aflarea primelor rezultate

Dezamăgire în rândul social-democraților timișeni adunați în această seară la sediul partidului la momentul încheierii votului. După ce televiziunile naționale au afișat primele rezultate la nivel național, social-democrații s-au retras în tăcere ca să aștepte cifrele votului în Timiș. 

„Aș vrea să repet ce s-a zis de la București, faptul că așteptăm numărătoarea voturilor. Așa pare, în acest moment, că am pierdut Primăria Capitalei, însă ce nu s-a spus la televizor este faptul că pe votul politic, în București, PSD este pe primul loc. Să nu uităm că acest candidat care pare să fi câștigat a fost susținut de dreapta unită. Nu trebuie să se îmbete nimeni cu apă rece. În 2016, PSD-ul a câștigat Capitala și sectoarele. Așa este în competiția politică, uneori pierzi, alteori câștigi și e bine că e așa! Așteptăm la Timiș, prezența a fost bună, am încredere la candidații pentru Primăria Timișoara și CJT și la cele 98 de localități unde avem candidați”, a declarat Alfred Simonis, deputat PSD.

Dominic Fritz a câștigat detașat alegerile de la Timișoara. Nici Voichița Lăzureanu – candidatul PSD pentru Primăria Timișoara, nici Călin Dobra – președintele în funcție al CJT și candidatul pentru încă un mandat nu au reușit să obțină vreun câștig. Călin Dobra a reușit să-și exercite votul în ultimele momente înainte de închiderea urnelor, prin intermediul urnei mobile.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/