S-a lăsat cu amenzi de 18.000 lei la un majorat din zona Caransebeș

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

28 de participanți la un majorat din Bolvașnița, localitate învecinată Caransebeșului au fost sancționați pentru că nu s-au conformat noilor reglementări privind interzicerea evenimentelor private pentru limitarea răspândirii Covid – 19.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș s-au autosesizat cu privire la o petrecere organizată (majorat), în curtea unei persoane din localitatea Bolvașnița, ieri noapte. Polițiștii au întrerupt petrecerea, evacuând și sancționând cele 28 persoane găsite la eveniment. De asemenea, organizatorii evenimentului au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 5.000 de lei, conform Legii nr.55 din 2020.

În total au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 18.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 856 din 2020, în această perioadă nu este permisă organizarea evenimentelor private. Vă rugăm să respectați toate măsurile luate de autorități pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19. Suntem la datorie pentru siguranța cetățenilor și vom aplica în continuare legea, în toate situațiile în care se impune luarea măsurilor legale”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Caraș-Severin.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/