S-a întors „Prințul Clisurii”! De la Penitenciarul de maximă siguranță din Arad!

Omer Radovancovici, fostul primar al comunei Pojejena, a oferit ieri un adevărat spectacol și o demonstrație de forță, la scurt timp după ce a ieșit din pușcărie!

Cel supranumit „Prințul Clisurii” și-a ispășit pedeapsa de cinci ani închisoare primită pentru că a constituit un grup infracţional organizat specializat în contrabanda cu ţigări și a avut grijă ca vestea să ajungă repede la urechile tuturor celor din Pojejena și localitățile învecinate. Sursele noastre care au asistat la spectacol au povestit că peste o sută de oameni, îmbarcați în vreo 30 de mașini, au ieșit în întâmpinarea proaspătului eliberat. Omer Radovancovici a fost așteptat la intrarea pe celebrul drum „Piatra albă”, iar de acolo condus de un alai întreg prin toată comuna și satele învecinate. Cu claxoane, cu chiote și muzică! Să știe toată lumea că „Prințul” a ajuns acasă!

La câteva ore după ce a ieșit pe poarta Penitenciarului de maximă siguranță din Arad, „Prințul Clisurii” și-a luat rolul în serios ridicând paharul la petrecerea ce i-a fost dedicată la Pensiunea Alexandra din Divici, care îi aparține.