S-a împărțit o sărăcie! L-am avut pe Sorin Grindeanu premier, dar nu a prea curs lapte și miere pe drumurile din Caraș-Severin!

Senatorul PNL Marcel Vela a explicat motivele pentru care consilierii județeni liberali au votat proiectul de buget pentru 2018 fără niciun fel de amendament sau obiecție: n-au avut ce să împartă!

2018 a fost primul an din istoria postdecembristă a Caraș-Severinului în care bugetul județului a fost votată în unanimitate. „Înseamnă că a fost un buget auster și nu au avut ce să împartă. România are probleme financiare ceea ce înseamnă că județul Caraș-Severin nu poate avea o situație mai bună. Noi avem aici un exemplu concret, primul premier PSD, mă refer la Sorin Grindeanu, din Caraș-Severin, coleg cu președintele consiliului județean, și nu a prea curs lapte și miere pe drumurile din Caraș-Severin. În consecință, s-a împărțit o sărăcie și nu aveai pe ce să dezbați, pe ce să te contrazici și colegii mei din Consiliul județean, probabil din respect și din spiritul de a ajuta fiecare cetățean din Caraș-Severin, au votat în unanimitate acest buget”, a declarat președintele PNL Caraș-Severin.