S-a furat ca-n codru! „Am să vă arăt care sunt adevărații hoți, chiar o să-i spun pe toți!”

Social-democratul Mirel Pascu s-a întors oficial în funcția de primar al Bocșei și amenință că va demasca și ultimul funcționar care a băgat mâna în banul public și se face vinovat de situația dezastruoasă de astăzi a orașului!

Pascu a fost învestit astăzi în funcție de către prefectul Cristian Gâfu, ocazie cu care a zâmbit neobișnuit de puțin pentru un astfel de moment festiv, a strâns mâinile celor ce au venit să-l susțină, iar apoi a transmis câteva mesaje scurte, dar foarte clare și dure în același timp. La Bocșa nu e timp acum de prea multe festivități și ceremonii, spune vechiul și noul primar, pentru că aproape peste tot în jur e dezastru. „Din păcate, situația nu e roz deloc. Sunt în Primărie două proiecte europene bune, dar cu al treilea lucrurile merg prost. E o poveste nemuritoare care ne costă pe noi ca și oraș mulți bani și există riscul de a returna vreo 4 milioane de euro. Nu știu dacă Bocșa își va permite sau va intra în faliment din cauza acestui proiect european prin care au fost achiziționate autobuzele. Se plimbă în jur de 100 sau 150 de oameni în fiecare zi cu 2 lei biletul, nu facem încasări extraordinare, iar societatea de transport în ultimii trei ani a venit cu facturi de întreținere și reparații de 100.000 de euro. Nu știu dacă sunt justificate, dar trebuie să fim atenți, nu mai putem continua așa. Nu mai vorbesc despre secția de gospodărie a orașului. Sunt convins că mulți bocșeni au cumpărat motorină de acolo. Asta e realitatea! S-a cumpărat fier vechi, piatră, pe banii noștri, ai tuturor. Lucrurile acestea se încheie!”, a spus Mirel Pascu.

mirel pascu

Edilul-șef vorbește despre lucruri necurate care s-ar fi întâmplat în Primăria Bocșa și serviciile din subordine, dar și despre dezinteres total din partea unora. Astfel că, astăzi, e nevoie nu doar de împiedicarea anumitor funcționari de a se îndestula din banii orașului, ci și de oameni noi, care să-i înlocuiască pe cei care se obișnuiseră să taie frunze la câini. „Avem trotuare pe care a năpădit iarba, parcă suntem pe câmp. În nouă ani nu s-a construit un metru de trotuar, asta e realitatea cruntă, pe străzile laterale e dezastru! Nu știu cât mai pot tolera cetățenii ceea ce este pe străzile laterale. Spre zonele de agrement dacă mergi îți rupi mașina. Nu mai putem continua așa! Voi aduce oameni pregătiți, cinstiți, care să lucreze pentru orașul Bocșa. Situația e chiar mai gravă decât o prezint eu astăzi!”, a mai afirmat primarul Pascu.

investire mirel pascu

În final, social-democratul a rememorat momentele stânjenitoare pe care a fost obligat să se trăiască din cauza anumitor comentarii făcute pe rețelele sociale de adversarii politici, în special de către oamenii lui Eugen Cismăneanțu. De aici și promisiunea-amenințare a acestuia: „Când nu mai ai ce spune, acuzi că hoțul strigă: hoții! Știm bine acest proverb, dar am să vă arăt care sunt adevărații hoți, chiar o să-i spun pe toți!”

cristian gafu mirel pascu