S-a finalizat construcția stației de epurare de la Oțelu Roșu

La Oțelu Roșu s-a inaugurat în condiții de participare redusă pe pandemie, noua stație de epurare a orașului de pe Valea Bistrei. Termenul de dare în folosință de către UAT Oțelu Roșu este sfârșitul lunii septembrie.

Primăria Oțelu Roșu a pus la dispoziția Aquacaraș un teren la intrarea în localitate pentru noua construcție, care parte din contractul de lucrări nr. 04 „ Construcția și reabilitarea Stațiilor de Epurare din Oțelu Roșu, Moldova Nouă, Băile Herculane”.
La acțiune au participat președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, administratorul Județului, Marius Damian, primarul Luca Mălăiescu, din partea Ministerului Dezvoltării delegatul Autorității de Implementare Proiect, constructorul, dirigintele de șantier, beneficiarul și operatorul Regional ce va prelua în exploatare stația.

Durata de execuție a lucrării a fost de 15 luni. După recepția lucrării de la Oțelu Roșu, Aquacaraș Caraș-Severin a semnat cu antreprenorul (firmele asociate S.C. Gavella COM S.R.L. – Terra MED S.R.L.- Netenerg SERCICES S.R.L.) contractul de lucrări nr. 03, prinvind construcția și reabilitarea Stațiilor de Epurare din Reșița, Bocșa, Anina, Oravița” din cadrul programului Fazarea proiectului Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Caraș – Severin.

Valoarea contractului este de 15 milioane de lei, iar termenul de finalizare este de 12 luni. De precizat că acest contract a fost abandonat de fostul constructul în momentul în care lucrarea era executată în proporție de 70%.

celtic transilvania 1000x100px

 

 

banner maxagro