S-a dat startul la simulări!

În județul Caraș-Severin, simulările examenelor încep cu cele la evaluarea națională. Elevii, aflați în febra examenelor încă de ieri, sunt supravegheați și video.

Elevii din ciclul gimnazial, aflați în an terminal, au început de ieri simularea examenelor la Limba Română. Astăzi se desfășoară cele la Limba Maternă, iar mâine seria de simulare se va încheia cu matematica.

Examenele se desfășoară în toate unitățile cu învățământ gimnazial de pe raza județului, unde au fost instalate camere video. „Comisiile de examen vor asigura montarea camerelor de supraveghere video funcționale în sălile în care se desfășoară probele scrise ale examenului de bacalaureat și în sălile în care se descarcă și se multiplică subiectele și se preiau lucrările scrise. Camerele web vor fi preluate de la ISJ Caraș-Severin”, declară inspectorul școlar Ion Chiosa, purtător de cuvânt Inspectoratul Școlar Județean.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

La această simulare pot participa și elevi din promoțiile trecute, în urma unei cereri scrise depuse la secretariatul școlii unde au studiat.

tmc 640