S-a dat startul la generozitate! Fericirea copiilor, slăbiciunea adulților.

Cuib de vise 1000x100

Am intrat în luna cadourilor iar cele mai frumoase atenții care se pot oferi în această perioadă sunt zâmbetele și bucuriile pe chipurile copiilor.

Unul dintre antreprenorii de succes din Reșița, în speranța că va fi inspirație și pentru alții, surprinde și luminează sufletul copiilor de la un centru de plasament din municipiu. Pe principiul „Astăzi ajut eu, mâine ajută și tu!”, Flory Borca, administratorul salonului de înfrumusețare Bella Donna a fost colindată și încântată de copiii de la centru, care la rândul lor au fost răsplătiți cu haine și dulciuri.

„Copiii se bucură. Merită! Nu cu toată lumea soarta a fost îngăduitoare. Mă emoționează și sensibilizează copiii singuri, fără părinți. Nu este ușor pentru ei. Mă simt foarte bine că pot să ofer și să bucur. Să simtă și ei că a venit Moșul”, ne spune Flory. Se aud voci care ne spun că în fiecare an, Flory alege câte o familie unde sunt și copii oferindu-le cât a putut, doar doar să vadă zâmbetul pe chipul lor.

Directorul de la Centrul „Raisa”, Anderca Gherga Toma, mulțumește și este recunoscător primului „Moș” din acest an care a vizitat copiii: „Un gest mare! Dumnezeu să-i răsplătească pentru ce a făcut pentru ei. Îi mulțumim din suflet și le urez tuturor să aibă parte de sărbători fericite!”.

 

STPT job 1000x200

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/