S-a dat drumul la transferuri! Pro România acuză PNL pentru primirea primarilor pesediști în partid

untitled design set 970x90 px

Nicu Birău acuză liberalii că primesc în partid primari pesediști. Șapte au intrat deja în filiala PNL Timiș și sunt așteptați alți șapte. În timp ce PNL negociază transferul primarilor care i-au fost apropiați lui Liviu Dragnea, Pro România trimite candidați tineri la primăriile din județ.

Liderii Pro România acuză liberalii pentru înțelegerile cu primarii aleși sub sigla PSD. Nicu Birău a declarat că PNL Timiș a convins șapte primari să schimbe partidul și vizează încă șapte. Tot Birău spune că primarii în cauză sunt cei care făceau parte din tabăra lui Liviu Dragnea înainte să intre în închisoare. „Au reușit să transfere aproape șapte primari și mai sunt negocieri cu încă șapte. Acei primari PSD erau huliți acum câteva luni, acei primari care erau alături de PSD-ul lui Dragnea, Dăncilă și alte acțiuni legate de acești oameni. Cred că este o dovadă de ipocrizie dusă la rang de artă deja.”, a comentat coordonatorul Pro România.

Nicu Birău susține că partidul său nu se concentrează pe câștigarea alegerilor din 2020, dar urmărește și pregătirea tinerilor. La primăriile timișene, Pro România a pus la înaintare candidați cu vârste pornind de la 25 de ani. „Noi ne constituim organizații cu oameni tineri. Proiectul nostru nu este doar pentru 2020, este un proiect și pentru 2024. Avem candidați pentru primării începând de la 25 de ani. Sunt oameni tineri, oameni fără experiență politică, dar oameni dornici de a învăța și cred că toți avem o obligație de a transfera experiența pe care o avem asupra celor tineri și nou-veniți în politică.”, a încheiat Nicu Birău.