S-a căzut la pace! Ultimul cartuş al negocierilor pentru parcări?

Consilierii social-democrați din Caransebeș ar putea spune că au reușit prima victorie în fața executivului Primăriei. Soluția ar putea ajuta comunitatea din Caransebeș dacă ar fi și aprobată în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local de miercuri, 28 februarie.

După încercarea, din nou eșuată, din extraordinara de săptămâna trecută, de a aproba modificările aduse la regulamentul de funcționare și organizare a parcărilor, reprezentanții PSD în Consiliul Local s-au întâlnit din nou cu executivul Primăriei. Și, deși primarul Felix Borcean menționa într-o conferință de presă că l-a delegat pe Filip Strejariu pentru întâlnirea cu social-democrații, iată că a decis că tot executivul Primăriei trebuie să lămurească problema. Astfel, primarul Borcean, însoțit de viceprimarul Marius Isac și city managerul Andrei Ungur, a purtat discuții cu social-democrații Florin Bogdea, Valentin Dascălu și Alexandru Isac.

1000x200 dacus 02

În urma discuțiilor s-a ajuns la un numitor comun, ne precizează Florin Bogdea. „Am decis împreună ca primarul Borcean să facă modificări la regulament și să introducă următoarele puncte: 1. – parcarea de reședință va fi 130 de lei abonamentul pe an la fel pentru toată lumea și NU 240 de lei pe an pentru cei din zona centrală, cum a propus executivul. 2. Taxa de parcare în Parcul Teiuș va fi de 2 lei pe oră, la fel ca și în zona centrală și NU 10 lei pe intrare cum a fost până acum. 3. Deținătorii garajelor care au fost demolate pentru a fi amenajate parcări în zona centrală Halici vor avea gratuitate la parcare pentru următorii 5 ani. Toate aceste propuneri vin în sprijinul cetățenilor și sper că vor fi și aprobate în ședința din 28 februarie și nu să se răzgândească consilierii liberali, cum s-a întâmplat data trecută, deși am avut și atunci două întâlniri în prealabil cu primarul Felix Borcean”, ne-a declarat consilierul social-democrat Florin Bogdea.

publicitate si promovare online banner maxagro