UPDATE. „Rușine, Marcel Vela! Gestul pe care l-ai făcut azi este incalificabil!”

Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, îl acuză direct pe ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, pentru revocarea din funcție a managerului Adrian Cican.

După de a primit decizia de revocare din funcție, managerul Adrian Cican, alături de primarul Felix Borcean, a organizat o a doua conferință de presă astăzi, după ce de dimineață au prezentat împreună investițiile făcute în ultimele două luni în unitatea medicală:

Cu toată tăria și cu toată responsabilitatea susțin că Marcel Vela este manipulatorul de serviciu, pentru că Nelu Tătaru, ministrul Sănătății și oricine altcineva din Guvern nu au idee ce s-a realizat la Caransebeș în aceste puține luni. Singurul responsabil pentru această mascaradă este Marcel Vela, să o pui pe Maria Mălăescu director economic… Sunt oamenii lui Marcel Vela, sunt creația lui Marcel Vela, sunt aghiotanții lui Marcel Vela… Rușine, Marcel Vela! Este incalificabil gestul pe care l-a făcut astăzi, o spun cu toată responsabilitatea, nici nu mai vreau să-l văd pe acest om, e un…! Nu e nicio execuție politică, e o mascaradă, o prostie, o gogomănie în stilul lui Marcel Vela!”, a spus primarul Felix Borcean, supărat de decizia luată astăzi în cazul lui Adrian Cican.

Edilul se așteaptă la reacții din partea oamenilor care au văzut schimbarea imaginii spitalului din ultimele luni. Felix Borcean întreabă reprezentanții Guvernului ce îi reproșează lui Adrian Cican din ceea ce a realizat în ultimele 6 luni:

Aceste documente vin astăzi, după prezentarea unei alte realizări astăzi – rețeaua de oxigen medical, nouă după 50 de ani în care cadrele medicale s-au folosit de o rețea cârpită mai tot timpul. Să vii tu cu această bombă, nu știu, excede inclusiv putarea acelei controversate geci”, a mai spus Felix Borcean, care cu toată convingerea a declarat că după starea de urgență are în vedere să-l repună pe funcție pe Adrian Cican.

UPDATE, ora 18.45

Marcel Vela s-a arătat contrariat de acuzații și a spus pentru Express de Banat că nu are nicio replică de dat nimănui, în momentul de față având lucruri mult mai importante de rezolvat.