Rușine, domnule Silviu Hurduzeu!

Sunt cuvintele pe care Gheorghe Prăsnescu, primarul PSD al comunei Cărbunari, i le-a adresat președintelui PSD al Consiliului Județean Caraș-Severin, căruia i-a solicitat totodată demisia de la șefia administrației județene.

Atac virulent la adresa lui Silviu Hurduzeu, la scurt timp după ce acesta a fost criticat și în Biroul Permanent Județean pentru că nu ar fi suficient de atent în relația cu primarii PSD, pe care i-ar ignora pur și simplu. Primarul comunei Cărbunari s-a săturat să tot aștepte repararea Drumului Județean 571 și i-a cerut lui Hurduzeu să plece! „Rușine, domnule Silviu Hurduzeu! Demisionați din funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. Altfel, aduceți o proastă imagine PSD-ului!”, a atacat Prăsnescu într-un mesaj postat pe Facebook.

Silviu Hurduzeu a comentat pentru expressdebanat.ro criticile aduse de colegul său de partid, critici care, neoficial, vin de la foarte mulți primari PSD. „Consider că un dialog, atunci când există probleme, ar fi binevenit sau mult mai bine-venit, decât o postare pe Facebook”, a spus președintele CJ, care îl asigură pe primarul din Cărbunari și pe toți cetățenii județului de preocupările Consiliului Județean.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Pe drumul judeţean DJ 571 tronson Sasca Montană – Ciuchici, se află în evaluare ofertele pentru execuţia lucrărilor de întreţinere prin plombare pe o suprafaţă de 5.000 m.p. După aşteptarea termenului pentru contestaţii prevăzut de Legea 101/2016, se va trece la semnarea contractului şi a ordinului de începere a lucrărilor. Pe drumul judeţean DJ 571 în localitatea Cărbunari se află în evaluare propunere tehnică lotul 1, care presupune întreţinere periodică covor asfaltic reparaţii suprafeţe faianţate în intravilanul localităţii pe o suprafaţă de 5.850 m.p. Tot în intravilanul localităţii Cărbunari, pe drumul judeţean DJ 571B se află în faza de evaluare propuneri tehnice ale lotului 1 ranforsare sistem rutier pe o lungime de 1,94 km. După finalizarea evaluării propunerilor financiare şi asteptarea termenului pentru contestaţii prevăzut de Legea 101/2016 se va trece la semnarea contractului şi a ordinului de începere a lucrărilor”, a precizat Hurduzeu.

Ca urmare a calamităţilor naturale din anul 2016, pe Drumul Judeţean 571, mai spune președintele CJ, pe tronsonul cuprins între Sasca Montană şi Cărbunari au fost supuse procedurii de achiziţii lucrări pe o lungime de 0,80 km. Data de depunere a ofertelor a fost 05.09.2017. Nu a fost depusă nicio ofertă, urmând a se relua procedura ulterior.

banner 970 x 250