Rusca Montană, mai curată cu ajutorul voluntarilor!

explo 1000x200

Aproximativ 40 de voluntari au răspuns afirmativ solicitării lansate de primarul Sergiu Adrian Toma, de a igieniza comuna și zonele vizitate frecvent de turiști.

O amplă acțiune de ecologizare a avut loc sâmbătă, în comuna Rusca Montană și în satul aparținător – Rușchița. Evenimentul s-a desfășurat în parteneriat cu Casa Kolping, iar la el au participat, în mare parte, tineri din comună care-și doresc să locuiască într-o comunitatea curată, lipsită de gunoaie.

Primarul comunei Rusca Montană, Sergiu Adrian Toma, promite sancțiuni pentru cei certați cu bunul simț. „Ca să putem dezvolta turismul, așa cum îmi doresc, comuna trebuie să fie curată. Dacă ne unim forțele, vom reuși să ecologizăm toată zona, după care vom monta camere video și vom trece la sancțiuni pentru cei care nu vor să înțeleagă. Acțiunea de sâmbătă s-a derulat în parteneriat cu Casa Kolping și cu toți binevoitorii comunei, cărora doresc să le mulțumesc pentru sprijin și implicare. Acesta este un prim pas, însă acțiunile de acest gen vor mai continua și sunt convins că oamenii mă vor înțelege și mă vor sprijini în acest demers!”, a declarat primarul Toma.

La finalul acțiunii de sâmbătă, participanții au imortalizat momentul într-o fotografie de grup.

banner 970 x 250