Rugbyștii vor un nou succes de 5 puncte. Tot pe „Dan Păltinișanu”!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Timișoara Saracens va juca din nou sâmbătă pe teren propriu în campionat, de data aceasta cu Gloria Buzău, tot pe „Dan Păltinișanu”. Bănățenii sunt lideri în clasamentul Superligii și țintesc un nou succes cu punct bonus ofensiv.

În lotul Timișoarei au apărut noi probleme medicale cu Horațiu Pungea, căruia îi dă bătăi de cap ligamentul colateral intern, accidentare pentru care va face și un RMN. Antrenorii se gândesc să ruleze jucători, dar vor și o evoluție bună. „Sperăm că avem o prestație bună cu Buzăul. Nu va fi ușor. Adversarul s-a îmbunătățit mult față de anul trecut, sunt puternici, au făcut transferuri bune. Vrem să facem treabă bună cu pregătirea și selecția, vrem să dăm minute și altor jucători, dar vrem să menținem și standardele și continuitatea”, a precizat Sosene Anesi.

Clubul speră ca mai mulți timișoreni să vină la meci, iar din punct de vedere al jocului, ca pachetul de înaintare să marcheze mai multe puncte. „Ne-am pregătit bine. Vom face unele schimbări în echipă, dar vom păstra nucleul de bază. Sperăm să îmbunătățim jocul cu pachetul de înaintare. Vrem să marcăm mai mult cu ajutorul pachetului de înaintare. Suntem mulțumiți cu ceea ce am realizat și încercăm să ne îmbunătățim jocul etapă de etapă”, a punctat secundul Ulises Gamboa.

untitled design set 970x90 px

Căpitan va fi din nou Eugen Căpățînă, care spune că echipa și-a învățat lecția după meciul dificil din primăvară cu Buzăul. „Cred că echipa a crescut de la meci la meci, am avut oportunitatea de a juca cu echipe din ce în ce mai bune. Acum întâlnim Buzăul, o echipă mai bine pregătită ca echipele de până acum. Trebuie să punem la punct ultimele detalii și să prestăm ce am prestat până acum. Un om inteligent învață din greșeli și cred că aceea a fost greșeala noastră. Cred că am crescut ca echipă, suntem bine puși în gardă”, a punctat Căpățînă.

Partida de sâmbătă începe la ora 12.30.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/