Rugbyștii de la Timișoara Saracens revin pe Stadionul „Dan Păltinișanu” pentru primul joc din Cupa României

Timișoara Saracens, campioana României de rugby, începe de sâmbătă o nouă competiție, în care poate câștiga un trofeu în trei săptămâni. Primul joc din Cupa României va fi unul accesibil, cu U Cluj, și se va juca pe Stadionul „Dan Păltinișanu”.

Cupa va avea trei faze: sferturile de finală, semifinala și marea finală, programată în 30 noiembrie. Pentru meciul cu U Cluj sunt indisponibili Lemnaru, Rus și Simionescu, accidentați, dar și jucătorii convocați la naționala României. Va reveni în schimb Horațiu Pungea. „Ne pregătim pentru Cupa României cu jucătorii pe care îi avem la dispoziție. Sâmbătă vrem să avem prima victorie și ne concentrăm pentru a accede în fazele finale. Sunt mulțumit de tinerii care au prins și convocări la națională. Împreună cu Sosene vom continua să îi promovăm”, a declarat secundul Ulises Gamboa.

Echipa ce se va impune dintre Timișoara și Cluj va juca în semifinală cu învingătoarea dintre Steaua și Tomitanii Constanța, care va fi pe teren neutru. Așadar, ultimul meci de acasă din competițiile interne se joacă pe „Dan Păltinișanu”, deoarece arena din Ronaț a intrat într-un proces de refacere. „Jucăm pe «Dan Păltinișanu» deoarece terenul din Ronaț va suferi în perioada următoare o refacere a gazonului și din această cauză am mutat meciul. Ne concentrăm pe meciul cu U Cluj, ne dorim victoria, sperăm să trecem cu bine peste acest meci și vom vedea săptămâna viitoare ce va urma”, a declarat managerul Attila Brosovszky.

Partida începe sâmbătă, la ora 12 și nu va fi televizată.

Sursa foto: facebook.com/pg/rugbytimisoara