Rufă a venit cu banii, dar e cam singurul care se mai gândeşte la promovare!

Patronul Metalului Reşiţa a revenit în Valea Domanului tocmai în ziua în care suporterii îşi făceau planuri de înfiinţare a unei echipe a lor, care să plece din Liga a V-a, după modelul lui ASU Poli Timişoara!

La Reşiţa e în continuare ca la nebuni, concluzie la care a ajuns până şi celebrul Maca, personaj foarte cunoscut şi bun la toate în curtea Stadionului Mircea Chivu. „Numai la clubul ăsta vezi aşa ceva!”, a exclamat acesta după ce a fost trimis în timpul amicalului de ieri să cumpere pahare pentru ca fotbaliştii să se poată încălzi cu un ceai. Nimeni nu se gândise înainte de meci că e nevoie de pahare, aşa că s-a apelat la Maca. Asta şi ca urmare a faptului că paharele de unică folosinţă pe care angajaţii le spală de obicei şi le repun în uz s-au terminat! Dar şi peste asta, ca peste multe altele, se poate trece.

Important este altceva, şi anume că, după o absenţă de câteva luni, patronul Metalului, Cătălin Rufă, a revenit în Valea Domanului. Nu cu mâna goală, ci cu banii necesari achitării salariilor pe lunile noiembrie şi decembrie. Patronul rosso-nerilor nu renunţă la ideea promovării, mai ales că Fortuna Poiana Câmpina pare să abandoneze competiţia şi să diminueze astfel ecartul dintre Poli şi Metalul la numai patru puncte, diferenţă care nu ar fi imposibil de recuperat.

YouTube video

Rufă aşteaptă totodată ca sprijinul promis de Consiliul Judeţean să se concretizeze cât mai repede, pentru că asta ar aduce şi mai multă stabilitate financiară şi linişte în Valea Domanului. Patronul a purtat ieri o discuţie cu cărţile pe faţă cu antrenorul Daniel Opriţa şi se pare că relaţia rece dintre cei doi din ultimele luni va reveni la normal. Vor vorbi şi astăzi, în primul rând despre lotul de jucători şi despre alte transferuri.

Fanii Metalului de la Tribuna a II-a s-au cam săturat însă de actuala echipă şi vor una nouă, a lor, care să plece din Liga a V-a. Pe reţelele de socializare, suporterii îşi fac planuri tot mai serioase în acest sens şi e foarte posibil ca în partea a doua a campionatului Guardia Rosso-Nera să nu mai încurajeze echipa lui Opriţa!

Comments

 1. Tiberiu says:

  Daca ar muri speranta nimic nu va mai fi! cu speranta , cu incredere , cu toleranta ,cu ajutorul Consiliului Judetean /prin implicare mai nou ,directa a lui S.Frunzaverde ,cu ajutorul permanent al galeriei ,cu intelegere si ingadiunta din partea tuturor celor implicati direct sau indirect , pot aparea si rezultate mai bune.Rabdatori, consecventi si perseverenti se fac realizarile durabile ,solide.

 2. fred says:

  rufa da un salar fiecarui jucator. cum ramane cu celelalte 3-4 ? cum ramane cu sutele de milioane pt transport ? cu sutele de milioane pentru alimente ?cu sutele de milioane la firma de paza ?sa mai zic si de finante sau ambulanta ?acest rufa incearca sa ne prosteasca si se pare ca la unele persoane chiar tine.galeria a sustinut foarte frumos echipa , stim acest lucru dar probabil ca le ajunge minciunile lu rufa cu promovarea si clubul e indatorat pana peste cap.gruparea de suporteri daca ar face o echipa, cu siguranta as merge sa sparg seminte la meciurile lor si sa pun un 10 lei intr-o urna.pa si pusi rufa minciuna.

 3. resitean says:

  si ce crezi ca faci cu 10 lei??? haide sa ne adunam 1000-2000 de oameni si sa pun 100 de lei pe luna si se fac 2 miliarde de lei vechi pe luna + miliardul de la primarie…… dar da cineva??? asa de usor e sa dai din gua si ca comanzi pe banii altuia.rufa ca orice om “de afaceri” are bani afacerile azi se fac cu plati la 45 de zile 60 de zile 90 de zile daca se intarzie se blocheaza bani etc… sunt multe de luat in calcul totul pare usor dupa un laptop…. nu ma intelegti gresit nu i i-au apararea lui rufa dar il si inteleg

 4. dori says:

  Poate ar trebui sa intelegi si jucatorii care au familii si rate la banci.Rufa a facut si la Valcea ce face acum la Resita. Cata incredere mai poate fi in el ?

 5. resitean says:

  repet… daca tot sunteti mari iubitori a echipei haideti sa ne adunam 1000-2000 de oameni si in cadru legal sa finantam echipa cu minim 100 de lei pe luna de persoana???in cadru legal cu reprezentant in consiliu de administratie etc…? si atunci da putem vorbi si comenta…. dar pana atunci .imi tai mana jos ca multi postaci de aici nici macar la meciuri nu merg sa dea aia 5 lei amarati pe bilet

 6. GRN says:

  Nu ne vom aduna nici 500.Am incercat anul trecut si am realizat ca nu putem duce.

 7. edycip says:

  poate sa incercat ceva dar eu nu cred ca oameni nu ar da 1 leu la cati oameni ar fi in resita dar promovarea si bani cei revin resitei cine le ia cui se inpart bani la nivel inalt ,resita a avut in totdeauna o galerie din 96 si pana astazi daca ar fi sa se adune cu toti ar fi cea mai frumoasa si unita galerie eu stiu ca am facut candva parte si nu cred ca din cati eram atunci in 96 pana in 2002 fiecare daca aduce un prieten sar strange bani necesari sa facem ceva cu resita csm resita e o valoare pt resita

 8. eu tu noi grn vechi says:

  am fost foarte multi atunci dupa cat imi aduc aminte erau mult tineret in vremea acea erau ca o familie multi dintre ei si eu cred ca daca sar cere ajutorul vechi galeri sar face o minune sa salvam echipa puteam si inainte dupa staicu sa o facem dar nu nea cerut nimeni sa sprizinim echipa ,. imi aduc aminte marcele ca 10 oameni ai tai faceau cat 100 de oameni indiferent unde ar fi fost extesiv baia mare etc sti foarte bine ca erau 9 tineri c u tine 10 faceau cat o suta de oameni acum nu mai stiu cum este ca nu am mai fost de mult acolo dar era cea mai frumoasa galerie cea mai unita

 9. eu tu noi grn vechi says:

  dar joaca ma bani bani dar de unde sa dea bani un singur om sperante numai in rufa asta dar un consiliu si primarie unde e speranta e echipa resitei e echipa orasului noi am fost de vina ca am lasat echpa mama ei lu staicu valoarea noastra au loato alti echpa de suflet a unora rosu negru noi suntem de vina ca nu avem fotbal de calitate in oras noi oameni ce am facut cand lotu a plecat la craiova
  nimik ha ha sperante intrun singur om ? cine e rufa asta ?
  no fi dumnezeu resitei?

 10. NEUTRU says:

  CE NU POT FACE 65 000 DE RESITENI PENTRU ORASUL LOR , PENTRU BINELE SEMENILOR LOR- ATAT PE LINIE SPORTIVA CAT SI PE ALTE PALIERE DE DEZVOLTARE , ESTE FOARTE PUTIN PROBABIL CA UN SINGUR OM POATE FACE ACEST LUCRU FIE SI NUMAI PE LINIE SPORTIVA.VENIREA LUI S. FRUNZAVERDE ALATURI DE ECHIPA CREAZA NOI SPERANTE , NOI ASTEPTARI SI NOI OBLIGATII ALE ECHIPEI, SPRE REUSITA PROMOVARII . SA FIM OPTIMISTI SI SA FIM MARTORII ACELEI PROMOVARI REUSITE !!!!