Roțile caravanei „004 Mediu. Misiune în spațiul verde” s-au pus în mișcare

Pregătirea populaţiei pentru activităţile specifice care urmează să aibă loc în cadrul proiectului şi informarea publicului cu privire la noul sistem de gestionare a deşeurilor în judeţ sunt obiective urmărite în proiectul inițiat de Consiliul Județean Caraș-Severin. Astăzi a plecat la drum caravana de informare.

Campania de comunicare „004 Mediu. Misiune în spațiul verde” este parte a proiectului POS Mediu „Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Caraş-Severin”, implementat de Consiliul Judeţean Caraş-Severin, se arată în comunicatul remis presei.

Caravana va străbate în 10 zile 26 de localităţi ale judeţului: Băile Herculane, Caransebeş, Buchin, Bucoşniţa, Slatina Timiş, Armeniş, Teregova, Oţelul Roşu, Glimboca, Marga, Băuţar, Reşiţa, Lupac, Caraşova, Bocşa, Ocna de Fier, Anina, Oraviţa, Ciclova Română, Bozovici, Lăpuşnicu Mare, Dalboşeţ, Moldova Nouă, Pojejena, Mehadia și Iablaniţa.

În fiecare localitate, echipa caravanei va explica populaţiei noile reguli de depozitare a deşeurilor, va împărţi materiale de informare şi promoţionale şi va organiza concursuri adresate publicului participant. Atât pe site-ul proiectului www.004mediu.cjcs.ro, în secţiunea Comunicare, cât şi pe pagina facebook a proiectului, www.facebook.com/004mediu, pe toată perioada caravanei vor fi postate detalii legate de acţiunile derulate şi fotografii de la toate evenimentele” se mai precizează în documentul de informare asupra „misiunii în spațiul verde”.