Rosso-nerii, pe mâna lui Cheregi

Cristian Bobar, președintele CSM Reșița, n-a luat în calcul un rezultat negativ al rosso-nerilor cu ultima clasată și nici schimbarea antrenorului, motiv pentru care instalarea unui nou tehnician se lasă așteptată.

Secundul lui Alex Pelici a preluat comanda în Valea Domanului după ce antrenorul principal a demisionat imediat după fluierul de final al meciului pierdut acasă cu Pandurii Târgu Jiu. „Căutăm, analizăm, suntem în discuții preliminare cu mai mulți antrenori, deocamdată nu am ajuns la o înțelegere cu vreunul dintre ei. Nu e deloc ușor să schimbi antrenorul în plin campionat. Sper ca în zilele următoare să găsim varianta cea mai bună. Până atunci, de echipă se ocupă Călin Cheregi. El a fost secundul lui Alex Pelici, cunoaște echipa și consider că e mai bine așa decât să aducem în mare grabă un alt antrenor”, a spus președintele Bobar pentru expressdebanat.ro.

Șeful CSM Reșița a aplicat și fotbaliștilor sancțiuni de ordin financiar, fiind total nemulțumit de faptul că în patru meciuri disputate pe teren propriu au obținut un singur punct.

leader board 728 x 90 px