Rosso-nerii au ales pentru 2019 varianta low cost!

explo 1000x200

CSM Reșița e mult prea departe de liderul Șoimii Lipova pentru a-și putea propune în partea a doua a campionatului Ligii 3 de fotbal promovarea! În Valea Domanului se merge pe buget redus și promovarea de tinere speranțe!

Președintele Cristian Bobar a semnat încă de anul trecut, când mai erau etape de jucat, rezilierea contractelor cu Miranda, Manole, Curtuiuș, Taciuc, Izmană, Mardare și Hrudei. În ciuda celor șapte plecări, clubul reșițean va fi mai degrabă absent în această iarnă pe piața transferurilor. „Ne interesează să aducem un singur jucător, un mijlocaș stânga. În rest, vom promova câțiva copii de la centrul nostru. Diferența de puncte e prea mare față de primele clasate, practic, șansele la promovare sunt aproape nule. Nu ar avea sens să cheltuim bani degeaba pe transferuri. Urmărim o clasare cât mai bună, cu ceea ce avem, și creșterea unor copii pe care să ne putem baza anul viitor. Planuri mai mari putem face doar în vară, pentru sezonul viitor. Acum am ales varianta low cost. Sezonul acesta sperăm să ne bucurăm de promovarea echipei de handbal”, a declarat Bobar pentru expressdebanat.ro.

Handicapul de 8 puncte față de Șoimii Lipova e aproape imposibil de recuperat, au stabilit oficialii clubului din Valea Domanului, mai ales în condițiile în care liderul se întărește semnificativ. Rosso-nerii se reunesc sub comanda lui Leo Doană în 14 ianuarie, la Stadionul „Mircea Chivu”, unde vor efectua și un cantonament centralizat.