Romi nu se lasă și nu se lasă. Începe anul la fel cum l-a terminat!

Romi, tu chiar ai luat-o pe arătură? Tu chiar nu te mai poți controla de postezi pe Facebook toate tâmpeniile ce-ți trec prin cap? Întreb, puiucule, că eu nu mai înțeleg nimic. După doi ani de mandat, timp în care te-ai certat cu Hurduzeu, Mocioalcă, Popovici, Nedelcea, Dani Stanciu, ba chiar și cu Crina, am crezut că în sfârșit lași dracului toate frustrările și postările și te apuci și tu de treabă. Că nu ai fost ales președinte al CJ să te judeci cu toată lumea, ci să dezvolți județul, după cum te lăudai în campania din 2020. Până acum, în afară de procesele fără număr, nu se vede nimic după tine. Nici măcar o amărâtă de clădire pentru UPU la care lucrezi de peste un an și jumătate, dar de gură ești bun, Romi. La asta nu te întrece nimeni.

Uite și tu cum ai început anul nou. De gât cu Ionuț Popovici. Dar nu așa, îl faci ca la ușa cortului. Că din găinar pieptănat și dat cu gel, lăcustă și hienă nu-l scoți. A, și escroc și țepar! Nici în mahalaua de demult nu se vorbea așa, asta în condițiile în care pelegarii ăia de atunci nu aveau școală, nu erau președinți de instituții și nici măcar boacteri la primărie. Tu, care ai dovedit că numai de asta ești bun, îl faci pe Popovici cum îți vine la gură și pari mândru de asta. Ba, mai mult, îți bagi nasul unde nu-ți fierbe oala. Într-o dispută a acestuia cu un fost partener de afaceri, pe seama unui buldoexcavator. Păi asta e treaba ta, Romi dragă? Că l-o păcălit Popovici pe celălalt? Cu asta se ocupă un președinte de Consiliu Județean? Tu de unde știi toate astea? Tu altceva mai bun de făcut pentru județul ăsta nu ai decât să faci denunțuri la DNA? Ca ce chestie ai făcut denunț? Ești parte în disputa lor, ți-au lezat interesele tale? Nu? Și atunci, de ce-ți folosești funcția și titulatura instituției în acest denunț? Cine, puiucule, îți dă dreptul să târăști Consiliul Județean în disputele tale?

Mai mult de atât, nu ți-o fost îndeajuns cum i-ai zis lui Popovici, te-ai luat și de judecătorul Ciasc, amintindu-ți de nu știu ce soluție a dat împotriva ta. Chiar să fi fost așa, ce legătură avea Ciasc cu denunțul formulat la DNA? Cu povestea asta cu buldoexcavatorul? Lamurește-mă și pe mine. Ce are sula cu prefectura? După cum ți-e obiceiul, ai făcut un talmeș-balmeș și ai postat și o poză cu soacra lui Popovici și consilierul județean, Gabriela Struparu. Ce-ai vrut, puiucule, să demonstrezi cu asta? Că din cauza lui Ionuț și a pesediștilor nu mai ai somn și odihnă?

Doamne, Romi, asta e boală grea de care suferi tu. Chiar mai grea decât gripa combinată cu covidul ăsta păcătos. Parol.