Romeo Dunca, victorie detașată! Cărășenii au mers pe mâna omului de afaceri liberal

Romeo Dunca, omul de afaceri nou în politică, a reușit să convingă o bună parte dintre cărășenii care au participat la vot. Potrivit primelor rezultate parțiale, acesta a obținut un scor de peste 40%.

În Caraș-Severin prezența la vot a fost de 48,57%. Potrivit primelor date parțiale publicate de Autoritatea Electorală Permanentă, în urma centralizării voturilor din 363 de secții, 116.800 de voturi au fost valabil exprimate, iar rezultatele din aceste comunități arată că Romeo Dunca este de departe favoritul.

  1. Romeo Dunca (PNL) – 43,75%
  2. Silviu Hurduzeu (Pro Caraș-Severin) – 35,31%
  3. Ionuț Popovici (PMP) – 9,62%
  4. Andrei Plujar (USR-PLUS) – 4,61%
  5. Valentin Armașu (PER) – 4,33%
  6. Răzvan Simulescu (PPUSL) – 2,50%
  7. Vasile Paul (Partidul Verde) – 1,94%

Rămâne de văzut cât de mult se vor schimba aceste procentaje după centralizarea tuturor datelor și anunțarea rezultatelor finale.

Silviu Hurduzeu a transmis deja un mesaj în această dimineață cărășenilor, dar și câștigătorului: „S-a încheiat o competiție electorală solicitantă, iar mulțumirile mele se îndreaptă către toți cei care s-au prezentat la vot și celor care, într-un număr atât de mare, mi-au acordat încrederea. Rezultatele au dat un câștigător și nu pot decât să îl felicit pe contracandidatul meu, Romeo Dunca, și să îi urez succes la conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin”.

„Mulțumesc pentru încredere! Începem munca! #SePoate și în Caraș-Severin!”, a fost mesajul scurt postat la primele ore ale dimineții de Romeo Dunca.