„Romeo Dunca, unde s-au dus cei 8 milioane de euro?! E strigător la cer!”

crina dunca buget

Consiliul Județean plătește milioane de euro pe studii de fezabilitate care au toate șansele să rămână uitate prin sertare! Președintele Dunca pretinde că dezvoltă Caraș-Severinul!

Ioan Crina șterge pe jos cu managementul practicat de Romeo Dunca la șefia administrației județene și le deschide ochii cărășenilor care s-au lăsat seduși de poveștile SF ale milionarului de la Timișoara. Consilierul județean PSD a refuzat să se mai poarte cu mănuși cu președintele CJ și prezintă dovezi în fața cărora nu mai rămân prea multe de comentat. „Anul acesta, bugetul Consiliului Județean este cam cu 8 milioane de euro mai mare decât anul trecut. Ce a făcut președintele cu ei?! 1 milion de euro s-au dus pe niște creșteri salariale, zicea ceva de voucherele de vacanță. Cade sloganul lui cu reducerea de personal! Vreau ca toți cetățenii să știe că anul acesta vom cheltui în jur de 3 milioane, chiar 3 milioane și jumătate de euro pe studii de fezabilitate. Pentru spitalul județean și trenul fantomă cu hidrogen! La sistemul de management al deșeurilor vom cheltui vreo 250.000. Alte 2 milioane de euro, o surpriză pentru mine, sunt alocați pentru spitalul modular. Să ai 8 milioane de euro în plus față de anii trecuți și tu să-i folosești pe lucruri care nu vor servi județului…”, a dezvăluit Crina pentru expressdebanat.ro.

Alți bani sunt direcționați la propunerea lui Romeo Dunca spre asociația de dezvoltare intercomunitară ce urmează să se ocupe de proiectul montan „Nedeia”. Crina mărturisește că nu vede neapărat ceva rău în această inițiativă, însă când nu poți spune ce vrei să faci cu banii, pe ce îi cheltui, care e planul de acțiune pentru acest an și dacă mai ții cont și de interesele familiei președintelui în zona Muntele Mic, nu ai cum să nu privește cu suspiciune. „Consiliul Județean și două comune sunt membrii fondatori. Președintele Dunca a venit cu o propunere de cotizație de 100.000 de lei. Eu am întrebat de ce e atâta cotizația, dar nu mi-a răspuns. La alte ADI-uri la care suntem membri cotizăm cu 20.000 sau 70.000. Sunt unele acțiuni, studiile de fezabilitate, de exemplu, unde e vorba și de grup! Nu știu dacă cineva i-a informat, dar le-am pus la dispoziție hârtii din care reiese că nu sunt finanțabile astfel de proiecte și ei continuă alocarea banilor! Prin acțiunile pe care le face președintele Dunca, nu știu dacă în mod conștient sau nu, a ajuns să facă rău județului!”, a adăugat Ioan Crina.

1000x200 dacus 02

Opinia lui Crina e împărtășită și de tot mai mulți liberali, numai că, pentru a proteja imaginea partidului, aceștia refuză să recunoască eșecul, preferând să aștepte ca Romeo Dunca să-și schimbe într-un final optica.

publicitate si promovare online banner maxagro