Începe realizarea studiului de fezabilitate pentru sala polivalentă a Timișoarei

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, a venit cu vești bune în ceea ce privește un proiect important pentru infrastructura sportivă din vestul țării. În această săptămână, a fost semnat contractul pentru întocmirea studiului de fezabilitate a proiectului sălii polivalente a Timișoarei.

S-a făcut un pas important în vederea realizării sălii polivalente a Timișoarei. Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, a anunțat că, în această săptămână, Compania Națională de Investiții a semnat contractul pentru întocmirea studiului de fezabilitate.

Termenul de executare al acestui studiu este de trei luni, exceptând timpii pentru obținerea avizelor. În aceste condiții, Cosmin Tabără a făcut un apel la instituțiile de la care este nevoie de avize să nu pună piedici proiectului.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Fac un apel (mă voi ocupa și personal) la toate instituțiile avizatoare să rezolve cu celeritate, cu respectarea legii, a solicitărilor din partea executantului. Este foarte important să nu fie puse piedici în vederea obținerii acestor avize, proiectul fiind unul foarte însemnat pentru Timișoara. Sper ca până la finalul anului acest studiu să fie realizat pentru a se putea trece cât mai repede la licitația pentru proiectul tehnic și execuție. Pentru că îmi place să recunosc meritele celor care au întreprins primii pași în realizarea acestor obiective, mulțumesc inițiatorilor acestui proiect, mai ales colegului liberal Dan Diaconu! Municipiul nostru merită această investiție care va repune Timișoara pe harta sportului românesc, pentru a avea o sală unde vor putea avea loc și alt gen de evenimente”, a declarat viceprimarul Timișoarei.

Sala polivalentă urmează să fie ridicată de Compania Națională de Investiții, cu bani de la bugetul de stat. Despre acest obiectiv de investiții se vorbește încă din 2012.

banner 970 x 250