Romeo Dunca, stăpânul munților?! (VIDEO)

romeo dunca stapanul muntilor

Construiește ilegal, impune reguli pentru populime în timp ce el și băieții lui își fac de cap, plătind mărunțiș pentru distracția de pe munte și încasând cât oamenii pe care îi sfidează nici nu îndrăznesc să viseze!

Actualul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin a fost acuzat de fostul primar al comunei Turnu Ruieni că a venit în județ pentru a „fura” munții, pentru a se face stăpân pe Muntele Mic. Își argumenta acuzațiile dezvăluind planurile milionarului de la Timișoara, potrivit cărora acesta urmărea să pună mâna pe întreg domeniul schiabil, cu tot cu Nedeia, areal în care să guverneze „Legea Dunca”. „Pentru 0,15 cenți spuneți-mi mie cine nu ar vrea să cumpere teren pe Muntele Mic?! (…) Dunca vrea ca, odată cu finalizarea investiției, Primăria să nu mai acorde autorizație de construcție altor investitori care doresc să construiască mai aproape de 100 de metri de investiția lui! Și, mai mult, Primăria nu are voie să se mai asocieze cu altcineva, după această asociere cu Dunca”, spunea Mărălescu. Afacerile i-au ieșit în mare așa cum și-a dorit.

Tot Romeo Dunca este cel care a construit ilegal, sus în munte, într-o arie protejată, o cabană de lux. Că a făcut-o ilegal, fără autorizație, o spun instanțele de judecată. Acum, că e mare șef peste județ, le impune reguli altora. El poate construi sfidând orice lege, în timp ce toți ceilalți trebuie să se supună rigorilor legislației. E obligat să o demoleze, dar puțin îi pasă de sentința judecătorească.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Și tot Romeo Dunca, tot acolo sus, pe munte, instaurează reguli pentru pasionații de motorizate. Ar fi de apreciat dacă nu tocmai el și băieții săi ar fi excepțiile de la regulă. Bărbații Dunca aleargă însă de ani buni în șaua motocicletelor enduro și a altor motorizate pe Muntele Mic. Pe ceea ce președintele CJ numea recent „bulevardele” de pe munte. Ei toți au voie. Pentru ceilalți împătimiți… șeful CJ caută „soluţii privind protejarea mediului şi dezvoltarea turistică a staţiunilor montane din judeţ”.

 

banner 970 x 250