Romeo Dunca, singurul vinovat pentru haosul din Consiliul Județean!

hurduzeu silviu psd cs

Silviu Hurduzeu îl desființează pe Romeo Dunca după ieșirile incalificabile ale acestuia, dar și pentru că, după mai bine de 3 ani, nu e în stare să conducă ședințele Consiliului Județean Caraș-Severin!

Președintele PSD Caraș-Severin, care se pregătește să revină la conducerea celei mai importante instituții din județean, spune că reacția pe care a avut-o Romeo Dunca depășește limita normalului și că, probabil, nu-și mai poate controla nervii, nu-și mai poate controla limbajul. „Mă surprinde că liderii PNL Caraș-Severin nu reacționează la aceste derapaje pe care le are președintele Consiliului Județean Caraș-Severin. Evident că, dacă semeni vânt, culegi furtună. Este o consecință a celor ce s-au întâmplat de-a lungul celor 3 ani de mandat!”, a comentat Hurduzeu.

Parlamentarul social-democrat nu înțelege nici atitudinea consilierilor județeni PNL, care au părăsit sala de ședință tocmai când pe ordinea de zi era cel mai important proiect de hotărâre, cel privind bugetul propriu al Consiliului Județean și bugetele instituțiilor din subordinea Consiliului Județean. „Discuțiile au fost legate în această perioadă de împărțirea banilor pentru UAT-urile din județ, aproximativ 37 de milioane de lei, dar bugetul propriu al Consiliului Județean este de 367 de milioane, o sumă mult mai mare. Cei de la PNL au ieșit din sală lăsându-l pe Romeo Dunca să treacă bugetul cu consilierii PSD, Pro România și PMP. Mi-a lăsat un gust amar. Și așa bugetul propriu al Consiliului Județean a fost introdus cu mare întârziere, practic, în ultimele zile în care legea prevede ca bugetele localităților și județelor să fie aprobate. Dacă și colegii mei s-ar fi ridicat din sală și ar fi plecat, rămâneam cu bugetul nevotat. Noi am dat dovadă de responsabilitate.”, a declarat Silviu Hurduzeu pentru expressdebana.ro.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

N-au fost trecute cu vederea de liderul PSD Caraș-Severin nici gafele aparatului președintelui Dunca, gafe care confirmă că în Consiliul Județean e haos. „Secretarul județului îi certa pe Romeo Dunca și pe directoarea economică pentru harababura din documentele prezentate în ședință. Colegii mei aveau argumente suficiente în acel moment să părăsească și ei sala. Aparatul propriu din subordinea președintelui Dunca nu a fost în stare să prezinte documentația corectă și bine pusă la punct pentru a fi votată. Reacția secretarului general al județului a fost edificatoare. Mic în scaun, Romeo Dunca a fost certat de Darian Ciobanu pe bună dreptate pentru că ce se întâmplă acum în Consiliul Județean este cauzat de Romeo Dunca. El a acceptat să plece oameni valoroși din instituție, probabil bucuros că poate să-și aducă oamenii lui. Au plecat oameni-cheie, oameni serioși, cu experiență, care știau și cum să întocmească un buget, și cum să țină lucrurile sub control. Dincolo de manifestările lui grobiene, nimeni nu se mai înțelege cu nimeni la nivelul Consiliului Județean.”, a subliniat Hurduzeu.

Revenind la împărțirea banilor către primării, catalogată de Romeo Dunca drept jaf, Silviu Hurduzeu se întoarce cu un an în urmă: „S-au împărțit banii completamente ilegal! Nelu Popa, împreună cu un vicepreședinte al Consiliului Județean, au semnat un document prin care primarul Reșiței acorda, dădea, ceda, nu știu termenul corect pentru că nu există, 5 milioane din banii primiți exclusiv primăriilor liberale. Cum a solicitat primarul Reșiței banii atunci, a solicitat cu 5 milioane în plus? Scrie clar în acel document, doar primăriilor PNL din județ. Noi nu am acuzat că am fost jefuiți, nu am făcut nici măcar plângeri, n-am făcut nimic, dar roata se învârte în timp.”

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/