Romeo Dunca – personalitatea „de import” a liberalilor în Caraş-Severin: „Electoratul vede, observă şi va vota în consecinţă”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Chiar dacă nu se știe cum vor merge PSD și Pro România în cursa pentru câștigarea Consiliul Județean Caraș-Severin (împreună sau separat), varianta aleasă de liberali pentru câștigarea celui mai râvnit fotoliu din județ, afaceristul timișorean Romeo Dunca, nu pare să reprezinte o amenințare pentru niciuna dintre cele două formațiuni, reprezentanții partidului condus de Victor Ponta mizând în această bătălie, în primul rând, pe oameni ai locului în detrimentul celor din alte județe.

„De obicei, nu comentez nimic legat de candidații celorlalte formațiuni politice. PNL, dacă era un partid serios și cu o bază de personalități, putea să-și aleagă un om din județul nostru. Dacă aduce din import, electoratul vede, observă și va vota în consecință.”, a explicat deputatul Pro România, Ion Spânu.

Ținând cont de faptul că Romeo Dunca a dat de înțeles că nu le va promite oamenilor marea cu sarea în cadrul campaniei electorale, lipsa promisiunilor fiind ironizată în spațiul public, Ion Spânu a preferat să nu comenteze pe marginea acestui subiect, mai important decât ce vor face alții fiind planul de bătaie al Pro România pentru județul Caraș-Severin:

„E problema lor dacă fac sau nu promisiuni electorale. Nu e treaba noastră! Noi, când vom ieși în fața electoratului, vom veni cu un program electoral, cu niște obiective stabilite în fiecare UAT. Noi știm ce avem și ce le vom spune oamenilor. Dacă ei nu au ce să promită și ce să spună e treaba lor”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/