Fratele lui Alfred Simonis candidează la Moşniţa Nouă pentru funcţia de primar din partea PRO România

Surprize de proporţii la Moşniţa Noua în ceea ce priveşte numele unuia dintre candidaţii la funcţia de primar. Gerald Simonis, fratele lui Alfred Simonis, peşedintele PSD şi liderul deputaţilor social-democraţi, va candida, atenţie, din partea PRO România! Acesta va fi sprijinit şi de către organizaţia locală ALDE.

O altă noutate este la Şag. După ce ieri reprezentanţii ALDE au declarat pentru Express de Banat că vor forma o alianţă cu PSD pentru susţinerea primarului în funcţie, Flavius Roşu, se pare că actualul edil va avea parte şi de susţinerea PRO România.

„PRO România Timiș a stabilit în aceste zile două alianțe în ceea ce privește alegerile locale din luna septembrie. Prima dintre ele este la Moșnița Nouă, unde candidatul PRO România Timiș pentru funcția de primar, Gerald Simonis, va fi sprijinit de către organizația locală ALDE, iar cea de-a doua la Șag, comună  în care PRO România îl susține pe Flavius Roșu pentru un nou mandat de primar”, a transmis Adrian Pau, coordonator Pro România Timiş.

Acesta a menţionat că apreciază susţinerea ALDE pentru Gerald Simonis, pentru a-i spori şansele la Moşniţa Nouă. De asemenea, şi la Şag alianţa formată este una puternică pentru susţinerea actualului primar.

„Ne bucură sprijinul colegilor de la ALDE pentru candidatul nostru, Gerald Simonis, care își crește astfel șansele de a câștiga alegerile la Moșnița. De asemenea, la Șag, organizația noastră, care va avea o listă puternică pentru Consiliul Local, a decis să îl susțină pentru un nou mandat pe primarul în funcție, Flavius Roșu, colegii mei fiind mulțumiți de activitatea acestuia și sunt hotărâți să îl sprijine pe Flavius în proiectele sale pentru următorii patru ani. Cred să sunt decizii bune, care aduc un plus comunităților”, a spus Adrian Pau, coordonatorul PRO România Timiș.

La rândul său, Flavius Roşu, primarul comunei Şag, susţine că sprijinul a trei partide politice reprezintă o responsabilitate majoră, dar şansele lui la funcţia de primar ar fi fost aceleaşi, ca urmare a proiectelor implemntate pentru comunitate.

,,Va fi o alianţă pe Şag PSD-ALDE, iar Pro România mă va susţine pentru candidatura la funcţia de primar şi va vor veni cu listă pentru Consiliul Local separată. Pentru mine este o onoare că trei formaţiuni politice mă sustin la funcţia de primar, dar este şi o responsabilitate mult mai mare pentru a duce la îndeplinire proiectele pe care le am pentru comuna noastră. Indiferent dacă aveam sau nu susţinerea celor trei partide, şansele la funcţia de primar erau foarte mari, deoarece am reuşit să implementez nişte proiecte  foarte mari pentru comunitatea noastră. Ultimul şi cel mai important, aşteptat de zeci de ani, este introducerea canalizării. Chiar ieri am reuşit să semnăm autorizaţia de contruire şi în câteva săptămâni vom începe lucrările efective”, a declarat pentru Express de Banat Flavius Roşu.