Romeo Dunca? Nepricepere, indiferență, impotență administrativă!

rof remus
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Amenințat cu plângeri penale, liderul PSD Reșița, Remus Rof, îi cere președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin să-și vadă de treabă și să se preocupe de soarta cărășenilor care riscă să fie izolați de civilizație.

Primarul comunei Dognecea a început să fie una dintre țintele preferate ale liberalului Romeo Dunca, mai ales după ce a fost dat de zvonurile din culisele scenei politice drept viitorul contracandidat al lui Nelu Popa la Primăria Reșița, la alegerile din 2024. În ciuda acuzațiilor și insinuărilor grave făcute de președintele CJ, Rof a reacționat mai puțin spre deloc o vreme. A ocolit scandalul mediatic în care Dunca i-a băgat firma. A reacționat însă acum, când două poduri din comuna pe care o conduce, ambele aparținând administrației județene, stau să cadă.

1000x100 (4)

„E impotența administrativă a echipei lui Romeo Dunca! Dognecea e în pericol de izolare! Nepricepere, indiferență, refuzul absolut de a-și exercita atribuțiile față de comunități care au altă culoare politică! O autoritate iresponsabilă prin opțiune proprie, atât prin exercițiul îndelungat, cât și al acțiunilor din ultimul an, poate produce unei comunități o ruptură în trei părți!”, a comentat Remus Rof.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/